Foto: Barbara Dietl

Aftryk

Klax ApS

Klax ApS
Betonvej 10
4000 Roskilde Denmark

Repræsenteret af forretningsdirektør: Per Aalbæk Nielsen

Kontakt

Telefon: +45 93 93 64 71

E-mail: info@klax.dk

Tvistbilæggelse

Europa-Kommissionen giver en platform til onlinetvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. Vores e-mail-adresse: info@klax.dk. Vi er hverken villige eller forpligtede til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugervoldgiftsudvalg.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på det tidspunkt, de blev linket. Intet ulovligt indhold blev fundet på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet.

En permanent kontrol med indholdet af de linkede sider er ikke rimelig uden konkrete beviser for en overtrædelse af loven. Så snart vi bliver opmærksomme på juridiske overtrædelser, fjerner vi sådanne links med det samme.

Ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af webstedsoperatøren er underlagt tysk lov om ophavsret. Kopiering, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for copyrightlovens grænser kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

I det omfang indholdet på dette websted ikke blev oprettet af operatøren, overholdes tredjeparts ophavsret. Især indholdet af tredjeparter er markeret som sådan. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi dig om at informere os herom. Så snart vi bliver opmærksomme på juridiske overtrædelser, fjerner vi sådant indhold med det samme.

Fotokreditter

Hvis forfatterskabet af fotos og grafik på dette websted ikke ligger hos Klax, kan billedkreditterne for det respektive billede kaldes op med en musemarkering eller angives i billedteksten.